Wszystkie wioski mają główną restaurację urządzoną w formie bogatych bufetów z 8-osobowymi, okrągłymi stolikami lub kameralnymi na 2-4 osoby. Większość klubów ma też kilka mniejszych restauracji ze specjalnościami, serwujących dania „a la carte” lub też bufety, gdzie stoliki mogą być zarezerwowane na dowolną liczbę osób.
14 słonecznych i 4 narciarskie kluby zostały odznaczone niedawno nagrodą „Table Coup de Coeur” za wyśmienitą kuchnię.
W kilku klubach kucharze prowadzą naukę gotowania. Z kolei w klubach rodzinnych oferujemy szeroki wybór dań dla najmłodszych.
Śniadania – bufety zimnych i gorących dań, owoce, napoje.
Lunch – to szeroki wybór sałatek, jarzyn surowych i gotowanych, mięs, ryb, makaronów, specjałów regionalnych, serów, owoców oraz dla szczególnie dbających o linię kącik sałat, lekkich deserów i lodów.
Kolacje – w klubach są zawsze celebrowane. Każda ma inny charakter i wystrój np. kuchnia francuska, włoska, japońska, rybna, meksykańska, sabaudzkie przysmaki górskie itp.
Jada się wspólnie z innymi gośćmi oraz G.O. (Gentle Organizer) przy 8-o osobowych okrągłych stołach, ale można też wybrać romantyczny stolik dla dwóch osób lub wielki dla całej, dużej rodziny czy grupy. Do posiłków podaje się wina (białe, różowe, czerwone), piwo oraz soki i napoje bezalkoholowe. Wszystko jest bezpłatne i bez ograniczeń. Wybór dań zależy od kategorii klubu. Wszystkie restauracje „pod dachem” są dla niepalących.
OTWARTY BAR! We wszystkich klubach drinki i przekąski są bezpłatne. Bary oferują: soki, napoje bezalkoholowe, wyciskane soki, wodę, piwo, koktajle, porto, białe i czerwone wino, lokalne i międzynarodowe, markowe alkohole. Wszystkie serwowane „na kieliszki”. Przekąski, zależnie od klubu, np. późne śniadanie, popołudniowa herbata i przekąski w klubie nocnym np. hamburgery, sery, owoce, chrupki, ciastka, pizza, lody itp. (Alkohole płatne: szampan, VSOP koniaki i Alkohole Premium, oraz wina á la carte), We wszystkich klubach 5 Ψ szampan jest wliczony, od godz. 18.00.